Truck Service Visser

Een stukje geschiedenis

Truck Service Visser is in 1983 opgericht door de twee broers Theo en Arie Visser, zoons van Leen Visser, die een transportbedrijf had in Oostwoud. Vrachtwagens zaten hen dus al van jongs af aan in het bloed. Theo heeft na zijn diensttijd een tijdje in het bedrijf van zijn vader meegewerkt, maar het leven van een vrachtwagenchauffeur lag hem niet zo. Hij wilde liever sleutelen aan een vrachtwagen als er in rijden. Arie werkte bij een garagebedrijf voor personenauto’s en is ook overgestapt naar de vrachtwagens; eerst bij een Volvo garage. Samen werkten de twee broers voor Truckservice Hoorn voor Berliet/ Saviem; de voorlopers van Renault.

In 1983 hebben ze samen Truckservice Hoorn overgenomen en begonnen een Renault VI dealerschap onder de naam Truck service Visser. Van 1983 tot 1996 zat het bedrijf op het bedrijventerrein Hoorn 80. In 1996 hebben de broers een nieuw pand laten bouwen op de huidige locatie op het bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag.

Renault / Toptruck

De eerste 30 jaar was Truck service Visser een Renault dealer, maar na de fusie van Renault met Volvo hebben Theo en Arie zich aangesloten bij de Toptruck formule. Ondanks de overstap naar Toptruck blijven we natuurlijk wel specialisten op het gebied van Renault Trucks en kunt u onverminderd bij ons terecht met uw Renault. Door de overstap naar Toptruck zijn we meer neutraal en kunnen we u beter van dienst zijn met ongeacht welk merk vrachtwagen dan ook. Doordat we nu aangesloten zijn bij Toptruck, kunnen wij u helpen bij pech waar uw chauffeur zich ook bevind binnen Europa. Ons netwerk heeft service punten door heel Europa.

Overname

Sinds 1 april 2018 heeft Nico de Graaf het bedrijf overgenomen van de broers. Truck Service Visser blijft een modern familiebedrijf met ouderwetse normen en waarden. Wij zullen met onze kennis van de moderne technologie u ouderwetse service verlenen. Daar staan wij voor. En daar gaan wij voor.

Verkoop / inkoop en onderhoud

Of u nu een nieuwe vrachtwagen of bedrijfswagen wilt kopen of dat het een gebruikte moet zijn, wij gaan, in overleg met u, op zoek tot we gevonden hebben wat u zoekt.

Wij kunnen uw wagen onderhouden wanneer u dit aangeeft of we kunnen u een onderhoudsplan bieden, waardoor u zo min mogelijk kans heeft op een ongewenst strandgeval. Maar ook in dat geval zullen we alles wat in onze macht ligt doen, om u zo snel mogelijk te helpen, zodat uw wagen weer zo spoedig mogelijk de weg op kan.

Afspraak maken
Service zoals je het nog nooit gezien hebt